Qui som - Negoci Actiu

Coneix els pròxims socis del teu negoci.

Una agència de màrqueting fixada en la creació de webs i botigues online úniques, gestió intel·ligent de xarxes socials i felicitat dels clients.

Som una agència de màrqueting situada a Barcelona-Poble Nou que ajuda a tot tipus de negocis a aconseguir visibilitat, clients i vendes a través d’un servei de màrqueting honest i ambiciós. On altres agències i professionals donen el 75%, nosaltres donem el 101%.

Però l’èxit de l’agència i el dels nostres clients no només es deu a la qualitat de tots i cadascun dels treballs que acceptem. Es deu al fet que darrere de l’agència hi ha persones amb actitud, valors i veritable respecte per cadascun dels clients.


Els 4 principis bàsics de Negoci Actiu

PASSIÓ

Ens apassiona la nostra feina i veure les cares felices dels clients quan aconsegueixen resultats. És la nostra gasolina per aixecar-nos cada matí.

TREBALL EN EQUIP

Volem convertir-nos en un soci més del teu negoci i per això formem equip amb cada client. No ets un número, projecte o client, ets un soci més.

CONVERSIÓ

Centrem tot el nostre treball en convertir. Dissenyem, planegem i executem amb la vista posada en aconseguir augmentar sempre els teus resultats.

PERSONALITZACIÓ

Odiem les plantilles, còpies i treball repetitiu en sèrie. Per això personalitzem cada treball perquè sigui únic i representi tots els valors de cada client.

Qui hi ha darrera Negoci Actiu?

Josep María Rosell

Direcció i estratègia

Fundador i director de l’agència que gaudeix parlant amb els clients, treballant colze a colze amb ells i creant estratègies de màrqueting efectives.

Carmi Candellero

Disseny & maquetació

Dissenyadora encarregada de convertir els somnis dels clients en realitats en forma de pàgines web, botigues online, logotips i dissenys que marquen la diferència.

Olga Moral

Gestió de xarxes socials

Community manager que viu entre Facebook, Twitter i Instagram i experta en crear estratègies de xarxes socials enfocades a aconseguir alguna cosa més que seguidors.

Necessites més clients i vendes per al teu negoci?


O visita’ns a la nostra oficina (ens agrada el café i parlar)